Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, berk albeni koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi hava takkadak bapnın muhtemel olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir ihtisas düzı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en birebir fiyatlarla malik sürdürmek derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında tek yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Yangın Kapısı üs amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle kapılar zarar görmez.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden yangın kapısı bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page