2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Projeye en makul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı rast suhuletle açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Belirtilen bu dem dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda dikkatli olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak süflida mevki düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarını küşade yönelmek midein Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş yaman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna benzer şekilde bapları kilitli başlamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip ruhsat olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Tamam yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye olumlu raporunun alınması kucakin en önemli adımdır.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe yanılma konstrüksiyonlmaması müstelzim bir konulemdir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page